PODOVI ZA USLUŽNE DJELATNOSTI

Kada je u pitanju uzdizanje iskustva vaših gostiju, računa se i svaki posljednji detalj. Naša rješenja za uslužne podove mogu vam pomoći kako biste to učininili na unutrašnjim i vanjskim prostorima, bez obzira na veličinu soba ili područja. Naši bešavni epoksidini podovi omogućavaju vašem poslovanju izdržljivost i visoku pješačku frekventnost, nudeći otpornost na habanje, olakšavajući čišćenje i održavanje estetske vrijednosti.

Podovi za restorane

Nudimo najbolja ultra izdržljiva, bešavna rješenja za podove prilagođena posebno usluzi hrane. Naše epoksidne podne obloge lako se čiste i održavaju. Toplinski otporni, otporni na udarce, nehrđajući podovi, bešavni, antimikrobni, protiv klizanja, potpuno su prihvatljivi svim sanitarnim i tehničkim zahtjevima. Ovo su neke od prednosti naših komercijalnih sustava podnih obloga. Elite Crete Systems nudi niz prelijepih opcija u boji, jedinstvenog dizajna i luksuznih završnih obrada u skladu s estetskim ugođajem vašeg restorana.

Podovi za komercijalne kuhinje

Podovi imaju iznenađujuće veliku ulogu u industriji prehrambenih usluga. Očekuje se da će oni izdržati pod pritiskom jer podržavaju tešku opremu u kuhinji, veliku frekventnost i moguće ekstremne promjene temperature. U mnogim slučajevima samo će podovi od uretanskog cementa moći zadovoljiti mnoge zahtjeve ove industrije.

Održavanje čistog područja hrane i pića, uz poštovanje lokalnih, državnih i sanitarnih tehničkih propisa, može biti izuzetno teško, a to je mnogo teže za velike podove industrijskih postrojenja za preradu hrane. Kad se zaštitni epoksidni premazi nanose na beton, taj zadatak postaje puno izvediviji. Ovi sustavi podnih obloga stvaraju jedan kontinuirani pod u kojem nema pukotina ili pukotina na kojima se mogu sakriti ostaci hrane, plijesan i bakterije.

Podovi za bazene i vodene parkove

Tradicionalne obloge oko bazena s običnim betonskim završecima klizave su kada su mokre i teško ih je održavati jer su porozne što omogućava rast plijesni i bakterija. Također su osjetljive na mrlje i kreme za tamljenje boje kože, hranu ili piće. Kemikalije u bazenu također mogu uzrokovati oštečenja obloga. ECS površinski premazi za bazene i vodene parkove pružaju površinu otpornu na klizanje bosim nogama i sandalama čak i kad je površina mokra. Epoksidni  završni zaštitni premaz za beton ispod, produljit će dugovječnost obloga oko bazena. Naši površinski premazi napravljeni su tako da mogu izdržati velike ljetne vrućine i niske temperature zimi.

VRSTE PODOVA KOJE MOŽEMO KORISTITI

Putem poveznice ispod možete preuzeti PDF dokumet s tehničkim podacima za određenu vrstu poda.

REFLECTOR™ Enhancer

HERMETIC™ Flake

HERMETIC™ Neat

Obloge oko bazena