LELAS Uslužni obrt

O nama

LELAS, vl. Matija Lelas je uslužni obrt koji se bavi uslugom izvođenja završnih građevinskih radova. Krasi nas dugogodišnje iskustvo i tim stručnjaka koji su na raspolaganju kako bi ispunili sva vaša očekivanja. Lelas U.O. je licencirani izvođač ECS podnih obloga Elite Crete Systems za RH – vodećeg svjetskog proizvođača specijalnih proizvoda za tehničke površine i podove visokih performanski.

Lelas, vl. Matija Lelas je uslužni obrt koji se bavi distribucijom epoksidnih i microcementnih materijala. Krasi nas dugogodišnje iskustvo i tim stručnjaka koji su na raspolaganju kako bi ispunili sva vaša očekivanja. Lelas U.O zastupa Surecrete i Purepoxy proizvođače koji su vodeći svijetski proizvođači epoksidnih i microcementnih materijala za podove, zidove i stolove visokih preformansi.

Ovaj brend pruža rješenja pogodna za arhitekte i vlasnike nekretnina. Proizvodi su zasnovani na inovativnoj, vodećoj na tržištu cementnoj i smolastoj tehnologiji, tvrtka proizvodi podove visokih performansi za različite namjene. Desetljeća inovacija dovela su do niza proizvoda koji su savršena rješenja kod potreba za kvalitetnim podnim performansama, sustavima restauracije i ukrasnim završnim obradama. Kontinuirano nastavljamo stvarati nove proizvode za postizanje vrhunske kvalitete.

Postavljanje epoksi poda za izložbeno prodajni salon Marlex

Podaci o pravnom subjektu:
Puni naziv: Lelas Uslužni obrt, Matija Lelas, Sisak, M.Celjaka 152.
Skraćeni naziv: Lelas, Matija Lelas
Adresa: Marijana Celjaka 152.
Pošta i mjesto: 44000 Sisak
Županija: Sisačko-moslavačka županija
Matični broj: 97577839
OIB: 58205070364
Pravni oblik: Samostalna djelatnost
Datum osnivanja: 24.2.2015.
Zastupnici: Matija Lelas
Podaci za poslovne transakcije:
Poslovna banka: Raiffeisen banka, Sisak
IBAN: HR0224840081107235040
E-mail: info@lelas.hr
GSM: (+385) 99 509 6566